Ko so vaše potrebe preveč specifične za uporabo drugih orodij.

Razvoj Po Meri


Večletne izkušnje na raznolikih področjih nam omogočajo, da po naročilu ukrojimo aplikacijo vašim potrebam.

Kvaliteta Kode

Ker zagovarjamo avtomatizacijo procesov, za kvaliteto kode ne skrbijo samo ljudje, temveč tudi programska oprema sama. Pred vsako spremembo avtomatski testi poskrbijo, da se napake, ki so bile kadarkoli prej odkrite, nikoli več ne ponovijo.

Širok Obseg Platform

Z večletnimi izkušnjami na področju razvoja smo se srečali z več platformami, kar nam omogoča razvoj aplikacij za namizne računalnike, tablice ter telefone. 

Tesno Sodelovanje

Tesno sodelovanje s strankami nam omogoča da se poglobimo v njihove probleme, jih analiziramo ter najdemo najboljšo rešitev za njih. Redna poročanja o napredkih ter odprtost za povratne informacije poskrbi da je kasneje prehod v produkcijo toliko lažji.

Tesno Sodelovanje

Našim strankam ponujamo kakovostno in tesno sodelovanje v vseh fazah projekta. Nudimo pomoč pri analizi problema in tako že na začetku sodelovanja temeljito spoznamo njihove potrebe, kar nam omogoči oblikovanje individualnih in učinkovitih rešitev.

Tekom razvoja upoštevamo in vključimo povratne informacije ter tako zagotovimo ustrezen izdelek za potrebe naših strank. Po predaji programske opreme naše sodelovanje ni zaključeno, saj nudimo tudi izobraževanje o uporabi naročene aplikacije ter dodatno pomoč preko spleta v obliki support ticketinga in baze znanja.

Uporaba Platform

Primarno uporabljamo platformo .NET, ki omogoča izdelavo tako spletnih in Windows aplikacij kot tudi aplikacij za pametne mobilne telefone (Android in iPhone). Strokovno znanje na področju spletnih tehnologij HTML, JavaScript in CSS z modernimi dodatki, kot so Angular, React, nam omogoča izdelavo modernih spletnih aplikacij s prijetno vizualno podobo in intuitivno uporabo. Naš obseg dela pa vsebuje tudi razvoj konektorjev za Forefront in Microsoft Identity Management, aplikacije v oblaku Azure ter Internet of Things.

Partnersko Omrežje

Ob pričetku razvojnega cikla se preko partnerskih omrežij po potrebi posvetujemo z ostalimi strokovnjaki na področju. Tako smo sposobni pripraviti najboljše možne rešitve za naše stranke. Naše sodelovanje s podjetji za grafično oblikovanje nam omogoča vplet le-teh že v zgodnji fazi projektov, kar prinese bolj celostno vizualno podobo končnega produkta.

Pomakni se na vrh